1 lira büyüklüğünde kesip ayağınıza sarın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. Saraçoğlu kimsenin bilmediği sırrı açıkladı

Sizde ayak nasırlarından şikayetçiyseniz mutlaka bu haberi okuyun. Ayakta görülen ve hızla yayılan nasırlar şiddetli ağrılara neden olur. Yürürken üstüne bastığımızda adeta iğne sokarcasına acı veren nasırlardan kurtulmanın yolu artık çok basit. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu basit yöntem ile nasır derdinden bir haftada kurtulacaksınız. Nasır derdine son! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun nasırları anında geçiren gizli formülü...

Ayakta görülen mantar ve nasırlar hızla tüm vücuda yayılan korkunç hastalıklardır. Özellikle ayak tabanlarında kabuk gibi görülen nasırlar oldukça acı vericidir. Yürüdüğünüzde ayağınıza bıçak batırılmış gibi sızlar ve acı verir. Bu ağrılardan kurtulmak istiyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bu yöntemini mutlaka denemelisiniz. Bu meyveyi ayağınıza sürün tüm nasırlardan kurtulun. Hazırsanız nasır derdine son verecek yönteme geçelim!

İBRAHİM SARAÇOĞLU DOĞAL İLACINI PAYLAŞTI

Sağlıklı beslenme üzerine sık sık tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yine hayatınızı kolaylaştıracak bir yöntem ile karşımıza geldi. Ayakta oluşan nasırlara karşı doğal ilacını paylaşan İbrahim Saraçoğlu, gündeme bomba gibi düştü. Bu yöntemi bir hafta boyunca ayağınıza düzenli olarak uygulayın nasır derdinden anında kurtulacaksınız. Kimse bilmiyor ilk defa siz öğreneceksiniz.

NASIR DERDİNDEN ANINDA KURTULUN!

Ayak nasırlarını geçirecek yöntemi açıklıyoruz. İlk olarak bir ananası alıp 1 lira büyüklüğünde kesin. Ardından kestiğiniz ananası nasır bölgesinin üzerine bir tülbent ile bağlayın. Bu uygulamayı her akşam düzenli olarak uygulayın. Ayaklarda oluşan nasırlar geçene kadar bu uygulamayı kullanın. Aynı zamanda keten tohumunu uygulamadan sonra sürebilirsiniz.

NASIRIN BELİRTİLERİ NELER?

Nasır oluşan bölgedeki derinin sertleşmesi ilk belirti olmaktadır. Kalınlaşan bölgenin basınca maruz kaldıkça kalınlaşması, sertleşmesi ve ağrı yapması diğer belirtileri oluşturmaktadır. Bununla birlikte deride renk değişikliği meydana gelir. Sert ve yüksek bir yumru şeklinde ortaya çıkabilen nasır, kuru sert ve pürüzlü de olabilir.

NASIRIN NEDEN OLUR?

Nasırın nedenleri arasında;

  • Çok fazla ayakta kalmak,
  • Vücut ağırlığının artması
  • Yanlış ayakkabı tercihleri ( topuklu, ortopedik olmayan dar ya da geniş ayakkabılar)
  • Çok fazla yürümek
  • Çorapsız ayakkabı giyinmek
  • Çeşitli spor faaliyetleri
  • Yalınayak yürümek
  • Fazla kemikli ayaklara sahip olmak
  • Belli meslekler ve aktiviteler yer almaktadır.

ANANASIN CİLDE FAYDALARI NELER?

1- CİLDİ YENİLER

Cildinizin yenilenmesi için ananası kullanabilirsiniz. Temel olarak kan dolaşımını da etkileyen bu yöntem ile cildiniz yenilenmeye başlar.

Bu da cildinizi donuk ve cansız görünmesinin önüne geçerek, daha canlı ve çekici bir görünüm kazanmasını sağlar.

2- AYAK ÇATLAKLARINI GEÇİRİR

İçeriğinin ayağınızdaki çatlakları sanki bir fırça gibi geçirmesini sağlar. Ayak derinizin de yenilenmesini sağlar ayrıca kurumuş, cansız görünümden kalıcı olarak uzaklaşmanızı sağlayarak, daha canlı bir ayak görünümüne kavuşursunuz.

Aynı zamanda ayağınızda çeşitli sebeplerden dolayı meydana gelen şişliklere karşı da son derece etkilidir.

3- TIRNAKLARI GÜÇLENDİRİR

A Vitaminin eksiliğinden dolayı pek çok kişide tırnakların güçsüzleşmesi durumu meydana gelir. Hatta bundan daha kötüsü de B Vitamini eksikliğinden dolayı, tırnaklarda çeşitli kırılmalar ve çatlaklar oluşur.

Bu durumdan kurtulmanız için sayısız vitaminleri araştırmak ya da uğraşmak zorunda değilsiniz çünkü tek ihtiyacınız olan ananas tamamen doğal içeriği ile tırnaklarınızı güçlendirecek ve doğal olarak tırnaklarınızın ihtiyaç duyduğu bileşenleri karşılayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Sağlık Haberleri