Şampiyon dansçının feci ölümü

Üç kez Türkiye Salsa Şampiyonu olan Dünya Latin Dansları Şampiyonası’nda bir de üçüncülüğü bulunan Cem Demir, Adana’daki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 25 yaşındaki gencin arkadaşları ise 2 yıl önce annesini kanserden kaybeden Cem’in “Baba parasıyla geçinmek gururuma dokunuyor. Babama iyi bakın” dediğini anlatarak intihar etmiş olabileceğini iddia etti. Cem Demir’in cenazesi, Bodrum’dan gelecek babasına teslim edildi.

Türkiye’nin 4 kez dans şampiyonu, Dünya Latin Dansları Şampiyonası’nda da salsa kategorisinde üçüncü olan Cem Demir, Adana’da kaldığı apartmanın 4’ncü katından düşerek öldü. Adana’da bir dans okulunun etkinliğinde sahneye çıkan Demir, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte geceyi geçirmek için bir apartmanın 4’üncü katındaki daireye gitti. Bir süre sonra Demir, balkona çıktı. Dışarıdan gelen sesler üzerine balkona çıkıp aşağıya bakan arkadaşlarıDemir’i kanlar içinde yatarken görüp Acil Servis’e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, şampiyon dansçının öldüğünü tespit etti. Demir’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri