Akaryakıt zammına atlı protesto

Bolu'da son günlerde benzin ve motorine gelen zamlardan şikayetçi olan vatandaşlar atlarla sokağa çıkarak zamları protesto etti. Caddede atla tur atan 4 kişi vatandaşları at binmeye davet etti.

Rusya’nın Ukrayna’ya olan işgal girişimden dolayı AB ülkeleri ile ABD’nin sert yaptırımlarının ardından akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Bolu'da benzin zamlarından şikayetçi olan 4 kişi atlara binerek sokağa çıktı.

Pazartesi gecesi motorine 1 lira 44 kuruş, benzine 57 kuruş zam gelmesi beklenirken Bolu’da 4 kişi kentin en kalabalık caddesine atlarla çıkarak zamları protesto etti.

HERKESİ AT BİNMEYE DAVET ETTİLER

İzzet Baysal Caddesi’nde çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında at binen 4 kişi, benzin ve motorine yapılan zamları protesto ettiklerini dile getirdi. Bolu Atlı Spor Kulübü üyesi olan 4 kişi, atlarıyla birlikte caddede gezerek vatandaşları at binmeye davet etti.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İzmir'de acil serviste güvenlik görevlilerini darp eden 2 kişi tutuklandı

Şehir Haberleri Haberleri