Orman yangınında hastaneye kaldırılmıştı: Kayboldu

Manavgat'ta yangından AFAD tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan Remzi Solak'tan 6 gündür haber alınamıyor. Hayatından endişelenen ailesi ise görenlerin polise bilgi vermesini istiyor.

Antalya Manavgat'ta günlerdir süren yangından kurtarılarak hastaneye kaldıılan bir kişiden 6 gündür haber alınamıyor. Sevinç Mahallesi’nden yaklaşık 30 kilometre ileride dağlık bir alanda yaşayan 54 yaşındaki Remzi Solak, AFAD ekiplerince bulunduğu bölgeden alınarak Manavgat Devlet Hastanesi’ne getirilmişti.

AİLESİ HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR

Hastanede ayakta tedavisi yapılan Remzi Solak'tan bir daha haber alınamadı. Remzi Solak'ın hayatından endişelenen ailesi, görenlerin polise bilgi vermesini istedi.

'KAYIP HABERİ BİZE BUGÜN GELDİ'

Kaybolan Remzi Solak’ın yakını Emine Doğan, “En son Cuma günü çıkan yangında, Sevinç Mahallesi’nden AFAD ekiplerince alınıp Manavgat Devlet Hastanesi’ne getiriliyor. Ayakta tedavi oluyor ve hastaneden çıkıyor. Babamın da köyde evi yandığı için biz evimizle uğraşırken bu olay gerçekleşiyor. Kayıp haberi bize bugün geldi. 6. Günün sonunda haber bize iletildiği anda devlet hastanesine başvuru yapıp yangından etkilenenlerin kalmış olduğu yurtları gezip en son tekrar bir yurda gelip Remzi Amca’yı bulmaya çalışıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Dış basında 'yangın' manşetleri: Hükümete öfke büyüyor

Şehir Haberleri Haberleri