Yolcu ve şoförün durak kavgası, emniyette bitti

Elazığ'da istediği durakta inmeyen yolcu şoförle tartıştı, tartışmayı uzatan ve daha sonra şoföre küfür eden yolcu bu kez de şoför ile kavga etmeye başladı. Kavgayı vatandaşlar ayırırken, olay yerine gelen polis ekipleri tarafları emniyete götürdü. Kavga anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana geldi. Abdullahpaşa seferini yapan belediye otobüsündeki yolcu, "Neden durakta değil de 5 metre sonra durdun?" diye bağırıp, şoföre saldırmak istedi.

Şoför, cevap vermezken yolcu da diğer yolcular tarafından otobüsten indirildi. Otobüs hareket edecekken yolcu, şoföre küfredip, hakaretler savurdu. Bunun üzerine sinirlenen şoför otobüsü de aracı durdurup aşağı indi. Otobüs şoförü ile yolcu, yumruklu kavga etti.

Olay, diğer yolcuların araya girmesiyle sona ererken, bölgeye gelen polis ekipleri, tarafları emniyete götürdü. Kavga anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Şehir Haberleri Haberleri