Sergen Yalçın'dan oyunculara eleştiri

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-2 biten Ankaragücü maçı sonrasında konuştu: Bazı futbolcuların performansları çok altında. Rakibin pozisyon bulmasına, gol atmasına, penaltı almasına müsaade ettik.

Süper Lig’in 35. haftasında Ankaragücü ile sahasında 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında 2 puan kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın sözleri şöyle;

“Kendi sahamızda kesin olarak kazanmak istiyorduk. Bu oyun kağıt üzerinde değil sahada oynanan bir oyun. 2-0’dan sonra takımın verdiği tepki beklenenin çok altında. Bazı futbolcuların performansları çok altında. Rakibin pozisyon bulmasına, gol atmasına, penaltı almasına müsaade ettik.

Kazanacak bir oyun oynamadık. İki golü de kendi kalelerine attılar. Her şeye var rakip takımdan 2 futbolcunun kırmızı kart görmesi lazımdı. Yine Kasımpaşa maçında olduğu gibi hakemin atması gereken oyuncunu kendi takımı çıkardı. Tabi ki bunlar bahane değil. 

Aboubakar belki yarın antrenmanlara başlar. Eğer çalışmalara başlarsa Salı günü için konuşuruz. Oğuzhan’ın durumunu şu anda bilmiyorum.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sergen Yalçın orta sahaya çözüm arıyor

Spor Haberleri