Simon Falette ambulansla hastaneye kaldırıldı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ilk dakikalarında Fenerbahçeli Simon Falette ciddi bir şekilde sakatlandı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fransız futbolcuda yumuşak dokuda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtılma tespit edildi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli futbolcu Simon Falette, 7. dakikada Jose Sosa ile hava topu mücadelesinde çarpıştı. Ciddi bir şekilde sakatlanan Falette, oyuna devam edemedi. Luiz Gustavo stopere geçerken Gineli oyuncunun yerine Tolgay Arslan dahil oldu.

Falette, önce sedye ile ambulansa, oradan da üst bağlarının koptuğu şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fransız futbolcuda yumuşak dokuda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtılma tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri