Sinan Akçıl, estetik iddialarını sert bir dille yalanladı

Sinan Akçıl, hakkında çıkan burun estetiği haberlerine ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Akçıl "Başka konular bulsanıza" notuyla tepkisini ortaya koydu.

Akçıl sosyal medyada paylaştığı çocukluk fotoğrafının altına "Sene 1996 ilk estetiğimi ne zaman yaptırayım de güzelleşeyim diye düşündüğüm yıllar, çok çirkin bir çocukolarak değil mi anneciğim? Kafayı benimle bozanlar başka konular bulsanıza, yok mu? Rahat durun!" notunu düşerek haberleri yalanladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sinan Akçıl, Kim Kardashian'la buluşacak
Sinan Akçıl, Marmaris'te beach club işletecek
Ebru Şallı "Şans bir defa verilir"

Hayat Haberleri