Son dakika! İzmir'de 4.3 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Son dakika haberi... Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 16.40'ta 4.3 büyüklüğünde deprem geldi. Deprem İzmir genelinde hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

 

Saat 16.40'taki depremin büyüklüğü 4,3; derinliği ise 5,18 kilometre olarak kaydedildi.  

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Başta İzmir olmak üzere çevre illerde de hissedilen deprem kısa süreli paniğe yol açtı. İlk belirlemelere göre can ya da mal kaybı yok.

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4.4 OLARAK AÇIKLADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise İzmir'de meydana gelen depremin şiddetini 4.4 olarak ölçtü. Kandilli'nin verilerine göre deprem yerin 14.5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

 

 

6.9 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMDE 116 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde 116 kişi vefat etmişti. Deprem sonrasında 48'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere toplam 3 bin 630 artçı sarsıntı kaydedilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

AFAD, İzmir depremindeki ihmali belgeledi
İzmir için kritik deprem uyarısı: Hazırlıklı olun
İzmir depreminde can kaybı yine yükseldi

Şehir Haberleri Haberleri