Mısır'da katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Mısır'ın Sohag kentinde iki tren kafa kafaya çarpıştı. İlk gelen bilgilere göre 32 kişi öldü 66 kişi yaralandı

Mısır’ın güneyinde, başkent Kahire'ye 460 km uzaklıktaki Sohag kentinde iki tren kafa kafaya çarpıştı.  Olayın ardından  yolcuların vagonlarda mahsur kaldığını ifade eden yetkililer, 32 kişinin  hayatını kaybettiğini 66 kişi de yaralandığını açıkladı. 

Mısır medyasında yer alan habere gö re, can kaybının artmasından endişe  duyulurken,  arama kurtarma ve sağlık ekiplerinin kaza bölgesindeki çalışmalarını sürdürüldüğü bilgisi yer aldı.  

''ACİL DURUM FRENİNE BASILDI''   

Mısır Demiryolu Müdürlüğü kazanın nedeniyle ilgili açıklamalarda bulundu.  Açıklamada, “İlk trende kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından acil durum frenlerine basıldı. İlk tren durduktan sonra arkadan gelen ikinci tren hızını alamayıp trene çarptı. Bunun sonucunda iki tren de devrildi” ifadesine yer verildi.

Kaza sonucunda üç vagonun raydan çıktığı aktarılırken,  bölgedeki en eski ve en büyük demiryoluna sahip Mısır'da can kaybına neden olan  tren kazaları sıklıkla yaşanıyor.        

  

   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Dünya Haberleri