AEK Larnaca hangi ülkenin takımı, nerenin takımı? AEK Larnaca hangi ligde oynuyor?

Fenerbahçe çıktığı son maçlardan puan kazanmaya devam ederken UEFA Avrupa Ligi’de B grubunda 2.sırada yer almaktadır. 3. Haftası gerçekleşecek olan UEFA maçlarında Fenerbahçe’nin rakibi AEK Larnaca oldu. Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

ürkiye temsilcisi olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubunda karşılaşmaları devam ederken 3. Haftasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden olan AEK Larnaca ile mücadele edecektir. Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

UEFA Avrupa Ligi tüm heyecanıyla devam ederken B grubu maçlarında Türkiye’nin temsilcisi Fenerbahçe karşılaşma için antrenmanlarını sürdürmektedir. Teknik direktör Jorge Jesus başarılı adımlarla Fenerbahçe B grubunda 2 maç sonrasında 4 puana erişerek avantajlı hale geldi. Aynı zamanda sarı lacivertli takımın rakibi AEK Larnaca ile 6 puan ile liderlikte yer almaktadır. 


FENERBAHÇE - AEK LARNACA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı 6 Ekim perşembe günü gerçekleşirken saat 22.00’da izleyici ile buluşacaktır. 

FENERBAHÇE - AEK LARNACA MAÇI HANGİ KANALDA? 

6 Ekim günü gerçekleşecek olan heyecan dolu maç için bekleyiş başlarken futbol severler maçı canlı izlemek için araştırmalara başladı. Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı Exxen ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı ağırlıyor: 3 futbolcu kadroda yok

Spor Haberleri