Salih Uçan açtı ağzını yumdu gözünü! "Kuntz bana saygısızlık yaptı ona saygı duymuyorum"

A Milli Takım'ın 22 Eylül'de İstanbul'da Lüksemburg ve 25 Eylül'de deplasmanda Faroe Adaları ile oynadığı karşılaşmaların kadrosuna davet edilmeyen Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Salih Uçan, A Milli Takım'ın Alman teknik adamı Stefan Kuntz'u sert sözlerle eleştirdi.

A Millî Takım'ın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 22 Eylül'de İstanbul'da Lüksemburg ve 25 Eylül'de deplasmanda Faroe Adaları ile oynadığı karşılaşmaların kadrosuna alınmayan Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın Alman teknik adamı Stefan Kuntz'u sert sözlerle eleştiren yıldız futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vole’ye konuşan 28 yaşındaki futbolcu, Kuntz'un kendisine saygısızlık yaptığını belirterek bu nedenle de Alman çalıştırıcıya saygı duymadığını açıkladı. Geçen sezonu kiralık olarak Başakşehir'de geçiren yıldız futbolcu, geçen yıl Beşiktaş'ı çalıştıran Öndar Karaveli'ye de tepki gösterdi.

Salih Uçan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"A Milli Futbol Takımı'na alınmama asla ikna olmadım. Milli Takım'la Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası oynadım. Bu kampta kendi bireysel görüşüm ve net kararım bana yüzde 100 bir saygısızlık yapıldı. A Milli Futbol Takımı'na gitmeyeceğimi biliyordum. A Milli Futbol Takımı'nda kamplardan önce gizli bir kadro açıklanıyor. Pasaport işlemleri ve doktor arar. Alanyaspor döneminde de Şenol Güneş beni Milli Takım'a çağırmıyordu ama her zaman aday kadronun içindeydim çünkü beni iletişimciler arıyordu, bu sefer böyle bir şey olmadı. A Milli Futbol Takımı açıklandı. Bir oyuncu sakatlandı, iki oyuncu alındı. Bütün orta sahalar sakatlansa da yine gidemeyecektim.

BANA SAYGI GÖSTERMEYENE SAYGI DUYMAM

Bu aday kadronun arasında olmamak bana yapılmış ciddi bir saygısızlıktır. Bunu asla kabul etmiyorum. Bana saygı göstermeyenlere karşı saygı duyamayacağım bu nettir. A Milli Futbol Takımı'na gitmemem bir karardır ama ben her hafta maç oynuyordum. Beşiktaş gibi bir camiada oynuyorum, 40 kişinin arasında olamayacak kadar bir durumum yoktu. Düşündükçe sinirleniyorum. Keşke Salih Özcan sakatlanmasaydı da daha fazla süreç arttı. Sürecin uzaması üzdü biraz. Milli Takım arasında Marmaris'e gittim, üzüntü artıyor.

ÖNDER KARAVELİ BANA İNANMADI

Başakşehir'e gitmem çok iyi oldu benim için. O dönem Önder Karaveli buradaydı. Bana inandığını, beni düşündüğünü hiç hissetmiyordum. O yüzden gittim. Ceyhun Kazancı'yla da konuştuk. O anda bu seçimi yapmak daha doğruydu. Emre Belözoğlu beni arada, şans vereceğini söyledi. Ortada bir gerçek vardı, ben oraya giderken 3 ay top oynamamıştım zaten. Hazır olsaydım, orda daha fazla oynardım.

ERSUN YANAL BANA ŞANS VERMEYECEKTİ

Roma'da oynayamadım ama oynayanlar kimlerdi mesela. Miralem Pjanic çok iyi futbolcu, top kaybetmiyor. Keita vardı, hayatımda gördüğüm en iyi orta saha. Takım kaptanı De Rossi. Nainggolan vardı, Storttman vardı. Hem avantaj, hem dezavantaj. Totti'nin olması hem avantaj, hem dezavantaj. Çok genç gittim, kiralık gittim. 'O zaman niye gittin' diyebilirler. Fenerbahçe'de şampiyon olmuştuk. Aziz Yıldırım beni seviyordu, Ersun Yanal bana şans vermeyecekti, gözüküyordu. Roma teklif sundu ve gittim.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Ersun Yanal: Ekonomik model olarak NBA tarzı bir sistem kurulmalı

Spor Haberleri