Caner Erkin'den Hamit Altıntop'a çok sert tepki: Anladığım kadarıyla Milli Takım...

VavaCars Fatih Karagümrük’te forma giyen 33 yaşındaki yıldız Caner Erkin, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'a tepki gösterdi. Yıldız futbolcunun açıklamaları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük’te forma giyen Caner Erkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'a tepki gösterdi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı sahadan 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. UEFA Uluslar Ligi'nde evinde Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan milli takım, grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları karşısında da kötü bir sonuçla sahadan ayrıldı.

HAMİT ALTINTOP: CANER ERKİN’İN BIRAKMASI...

Bir önceki karşılaşmada tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yiyen Milli Takım, bu kez de FIFA sıralamasında 125'inci sırada yer alan Faroe Adaları'na karşı tarihindeki ilk yenilgisini aldı. Karşılaşmanın ardından TRT SPOR canlı yayınına konuk olan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, “Burak Yılmaz’ın milli takımı bırakması bizim için büyük bir kayıp. Ondan sonra Caner Erkin’in bırakması, ondan önce Gökhan Gönül’ün bırakması… Bir değişim içindeyiz” açıklamasıyla dikkatleri çekerken 33 yaşındaki tecrübeli yıldız Caner Erkin, Hamit Altıntop'a tepki gösterdi.

CANER ERKİN: MİLLİ TAKIM BENİ BIRAKMIŞ

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Caner Erkin, şunları söyledi:

“Kariyerimin en iyi sezon açılışlarından birini yapmış, her Türk sporcu gibi milli takıma seçilme gururunu yaşamak isterken, dün haberim oluyor ki milli takımı bırakmışım. Ben milli takımı bırakmadım. Bana ihtiyaç olduğu her zaman da hizmet vermekten mutluluk duyarım. Ama üzülerek söylüyorum ki dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla milli takım beni bırakmış.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri