Filenin Sultanları İtalya'ya 3-1 yenildi

Tokyo'daki ilk maçında son olimpiyat şampiyonu Çin'i parkeden süpüren ve 3-0'lık galibiyetle iyi bir başlangıç yapan Filenin Sultanları, İtalya karşısında aradığı galibiyeti bulamadı. Milliler, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu 2'nci maçında İtalya’ya 3-1 kaybederek ilk yenilgisini aldı.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nın takım sporlarındaki tek temsilcimiz olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki ikinci maçında İtalya ile karşılaştı.

Olimpiyatlara son şampiyon Çin karşısında alınan 3-0'lık tarihi bir zaferle başlayıp Türkiye'yi sevince boğan Filenin Sultanları İtalya karşısında 3-1 kaybetti.

İlk seti 25-22 kaybeden Türkiye, ikinci sette geri dönmek için çok çalıştı ve 23-25 kazanarak durumu 1-1’e getirdi. 3. sette Egonu’nun smaçlarını durdurmayan Türkiye 25-20 geride kapatarak 2-1 geriye düştü. Son sette de İtalya’ya diş geçirmeyi başaramayan Filenin Sultanları 15 sayıda kalarak 3-1 mağlup oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo 2020'de 3'üncü maçında 29 Temmuz Perşembe günü TSİ 15.45’te ABD ile karşılaşacak.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Olimpiyatlarda tarihi başarı! Filenin Sultanları çeyrek finalde
2020 Tokyo Olimpiyatları'na Türkiye'den kaç milli sporcu katılıyor?

Spor Haberleri