İşte Josef de Souza ile hakemin arasında geçen dialog

Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor'u ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmadan 3-3 berabere ayrıldı. Maç sonrası Josef de Souza, sosyal medya hesabından hakem ile arasında geçen dialoğu paylaştı.

Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor'u ağırladığı karşılaşma 3-3 sona erdi. Maçın ardından Breziyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Josef, yaptığı paylaşımda maçtan sonra uzatmayla ilgili hakemle yaptığı diyaloğu açıkladı.

'HAKEMİN MAÇI UZATMASI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ'

Hakemin maçı fazla uzattığını söyleyen Souza, "Karşılaşmanın ardından son derece düzgün bir şekilde hakemin yanına gittim. Maçın sona ermesi gerekmiyor muydu diye sordum. Bana gol olduğunda bitime 10 saniye kalmıştı dedi. Ben de onun söylediğine inandım ve kendisine teşekkür ettim. Sonrasında soyunma odasına gittiğimde aslında maçın bitmesi gereken zamanın üzerinden bir dakikadan fazla süre geçtiğini gördüm. Gerçekten çok üzücü." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri