Trabzonspor'da Bartra krizi: Real Betis'te kalmaya daha yakın

Real Betis'in 31 yaşındaki stoperi Marc Bartra'yı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, oyuncunun Trabzon'a gelmesi için Sevilla'ya özel uçak gönderdi. Dün akşam saatlerinde kalkması beklenen uçağa tecrübeli stoper binmedi. Bu gelişme sonrasında uçağın kalkış saati bu sabah 10.00 olarak belirlendi. Fakat yıldız isim uçağa bir kez daha binmedi. Bartra ile Trabzonspora arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtilirken İspanya basını oyuncunun Betis'te kalacağını öne sürdü.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Marc Bartra krizi yaşanıyor.

İspanya ekibi Real Betis'te forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi için Real Betis ile anlaşmaya varan Karadeniz temsilcisi, İspanyol stoper ile pazarlıklara devam ediyor.

Fırtına, dün sabah saatlerinde Bartra'yı Türkiye'ye getirebilmek için Sevilla'ya özel uçak gönderdi. Ancak dün sabah Real Betis antrenmanında yer alan tecrübeli stoper, akşam saatlerinde Trabzonspor'un gönderdiği uçağa binmedi.

Bu gelişme sonrasında uçağın kalkış saati bu sabah 10'a ertelenirken İspanyol savunma oyuncusu ikinci kez uçağa binmeyi reddetti.

Trabzonspor cephesi İspanyol oyuncunun vereceği kararı beklerken İspanyol gazeteci Pepe Elías, Bartra'nın, Real Betis'te kalmaya daha yakın olduğunu öne sürdü.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan İspanyol gazeteci "Son bilgiler Bartra'yı Real Betis'te devam etmeye yaklaştırıyor, ancak hala nihai bir karar yok." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri