Trabzonsporlu taraftarlardan ezeli rakiplere 'tabut'lu gönderme

Trabzon'da şampiyonluk coşkusu kent genelinde etkisini sürdürüyor. Bordo- mavili taraftarlar renkli görüntüler oluşturarak ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a göndermede bulundu.

Bu akşam evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor sahadan 1 puanla ayrılması halinde bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyecek.

38 yıl sonra şampiyonluk sevinci tadacak olan Trabzon'da şampiyonluk coşkusu 7'den 70'e etkisini gösteriyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden şehre akın eden Trabzonsporlu taraftarlar renkli görüntüler oluşturuyor.

Bordo-mavili taraftar, ellerindeki tabutları sarı-lacivert, siyah-beyaz ve sarı-lacivert renklere boyayarak ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a göndermede bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzonsporlu taraftarlar şehre akın etti: Hanımı hastanede bırakarak Almanya'dan, şampiyonluğa geldim
Osman Özköylü'den Mustafa Denizli'ye: En azından teşekkür etmeliydi
Fatih Tekke: Trabzonlu olduğum için Milli Takım'da geri planda tutuldum

Spor Haberleri