Stadyum dışından atılan taş futbolcuyu yaraladı

Tekirdağ'da oynanan amatör maçta, kimliği belirlenemeyen kişilerin stadyum dışından sahaya atılan taş, futbolcunun başına isabet ederek yaralanması neden oldu.

Bölgesel Amatör Lig 1. grupta 1911 Çerkezköyspor evinde Vizespor'u konuk etti.

İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında bir pozisyonda sakatlanan 1911 Çerkezköyspor oyuncusu Furkan Şerifoğlu, saha kenarında iken saha dışından atılan taşla yere yığıldı.

POLİS TAŞ ATAN KİŞİYİ ARIYOR

Başına isabet eden taşla acı içinde kalan ve kendini yere bırakan Şerifoğlu'na ilk müdahaleyi sahada hazır bekleyen sağlık ekipleri yaptı. Tedavisinin ardından Şerifoğlu, karşılaşmaya kaldığı yerden devam etti.

Polisin dışarıdan taş atan kişiyi bulmak için çalışmalarını sürdürürken, karşılaşmayı 1911 Çerkezköyspor 2-1 kazandı.

TEKİRDAĞ/DHA

 

 

İlk yorum yazan siz olun
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bisikletliye vurmamak için otobüs durağına çarptı: 2 yaralı
Zeytinburnu'nda durakta bekleyen yolcuya metrobüs çarptı 
Kavga eden eski eşleri ayırırken canından oluyordu

Güncel Haberleri