TEM otoyolunda 30 araç birbirine girdi, yol 2 şeritli trafiğe kapandı

TEM Otoyolu Silivri mevkii Ankara istikametinde 30 aracın karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır çok sayıda kişi yaralanırken; otoyol İstanbul istikametine trafiğe kapandı. Zincirleme kazada bir otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 4 kişi araçta sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri araç yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti. Edirne-İstanbul yönünde trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

TEM otoyolunun Kınalı gişeleri mevkisindeki zincirleme trafik kazası nedeniyle, yol çift yönlü ulaşıma kapandı. Kınalı gişeleri mevkisinde kar yağışı ve yolun buz tutması nedeniyle aralarında yolcu otobüsünün de olduğu çok sayıda aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

20’den fazla aracın karıştığı zincirleme kazalarda 1 sürücü, aracın içerisinde sıkıştı. Kazalar nedeniyle Edirne ve İstanbul istikametlerine ulaşım durdu. Yapılan uyarılarla sürücüler E-5 Karayolu’na yönlendirildi.

3'ü ağır çok sayıda kişi yaralandı

TEM Otoyolu Silivri mevkii Ankara istikametinde 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır çok sayıda kişi yaralanırken; otoyol İstanbul istikametine trafiğe kapandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Dün başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda şehirlerarası otobüs, TIR, kamyon ve otomobiller zincirleme kazaya karıştı.

4 kişi otomobilde sıkıştı

Zincirleme kazada içinde Bulgaristan uyruklu bir ailenin bulunduğu lüks otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 4 kişi araçta sıkıştı. Yaralanan baba kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken sıkışan anne ve 2 çocuğu uzun süre kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri araç yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti. 

Kaza anı kamerada

Bu sırada ağır yaralı anne ile 2 çocuk diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Yaralı 3 kişi ambulans ve özel araçlarla bölgedeki hastanelere kaldırıldı

Öte yandan kaza nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı; yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

AKOM'dan alınan bilgiye göre, zincirleme kaza sonucu TEM otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı. Ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği bölgede, yol bakım araçları da olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan kaza nedeniyle Edirne-İstanbul yönünde trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Düzce D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolunda kaza: 9 yaralı
İstanbul'da kar yağışı nedeniyle 7 saat içinde 73 trafik kazası meydana geldi
Kocaeli TEM'de 13 araç birbirine girdi: 1 ölü, 30 yaralı

Güncel Haberleri