Trabzon’dan 'Rıza’lı başlangıç

Fırtına, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetimindeki ilk maçını Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında oynanacak. Bordo-Mavililer, Malatya'da 181 günlük deplasman galibiyeti özlemine son verip, şampiyonluk yarışına dönmek istiyor.

Hafta içinde teknik direktör değişikliğine giden ve Ersun Yanal’ın yerine Rıza Çalımbay’ı getiren Trabzonspor, bu akşam Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Yeni Malatya Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Bu sezon ligde 4 maçtır kazanmayan Karadeniz ekibi, ligin ilk 8. haftasında deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Deplasmanda geçtiğimiz sezonla birlikte 181 gündür kazanamayan Trabzonspor, bu manada ilginç bir tesadüfte yaşayacak. Bordo-mavililer deplasmanda en son galibiyetini 2016-2017 sezonunun 28. haftasında oynanan ve Rıza Çalımbay’ın başında bulunduğu Antalyaspor maçında (3-0) elde etti.

Malatya Havalimanı’dan çiçeklerle karşılanan Trabzonspor’da taraftarlar futbolcu ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Sakatlığı bulunan Kucka ise Malatya’ya götürülmedi.

Rıza Çalımbay’ın, 6-1 mağlubiyetle sonuçlanan Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında savunmanın göbeğinde yer alan Mustafa Akbaş ile Jan Durica’nın yerlerine Uğur Demirok ile Mas’a görev vermesi, aynı maçta sol bek oynayan Hubocan’ı ise savunmanın göbeğinde görevlendirmesi bekleniyor. Ayrıca bu sezon henüz ilk 11’de şans bulamayan Fabian Castillo’nun da bu maçta ilk 11’de sahaya çıkabileceği kaydedildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay: Trabzonspor güçlükleri aşmış bir takım
Rıza Çalımbay: İşimiz zor, korkumuz yok
Rıza Çalımbay Trabzon'a geldi

Spor Haberleri