Trabzonspor maçında dövülen hakem Volkan Boyarslan şikayetçi olacak

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Trabzonsporlu taraftarların saldırısına uğrayan ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan, kendisine saldıran şahıslardan şikayetçi olacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında Trabzonsporlu taraftarların saldırısına maruz kalan 6. hakem Volkan Bayarslan'ın olaya karışan kişilerden şikayetçi olacağı öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin zorlukla hakemin üzerinden alabildiği saldırgan hakkında ''622'' sayılı ''Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Sağlanmasına Dair Kanun'' kapsamında işlem yapılması bekleniyor.

Öte yandan Bayarslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu da bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dünya basını Trabzon'da yaşanan olayları konuşuyor!
Fenerbahçe: Hakemlere geçmiş olsun diyoruz
Fenerbahçeli Nani'nin formasını alan Trabzonsporlu'ya dayak

Spor Haberleri