Vahşice dövüp, 7 metre yükseklikten dereye attılar

Bahçelievler’de 4 kişi otomobil alım satımı bahanesiyle bir restoran sahibini alıkoydu. Gaspçılar önce silah zoruyla para isteyip darp ettiği kişiyi sonra 7 metre yükseklikten dereye attı. İşte o dehşet anları...

Olay, 7 Temmuz Salı günü İstanbul Bahçelievler'de meydana geldi. İddiaya göre, Bahçelievler'de 4 kişi bir restoran sahibini araba alım satımı bahanesi ile dışarı çıkardı.

DARP ETTİKTEN SONRA DEREYE ATTILAR

Dışarı çıkardıkları restoran sahibinden para isteyen 4 kişi, daha sonra darp etmeye başladı. Restoran sahibini darp eden saldırganlar daha sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten dere yatağına attı.

Ağır şekilde yaralanan restoran sahibi çevredekiler tarafından çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Restoran sahibine dehşeti yaşatan 4 saldırgandan ikisi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırganlar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Daha sonra savcılık 2 saldırgan için yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Saldırganların birinin yakalanması için çalışma sürerken, 1 kişinin de de askerde olduğunu öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri