Van İpekyolu'nda patlama: Hacıbekir Kışlası'na taciz ateşi açıldı - Son dakika haberleri

Van‘da askeri kışla yakınında 3 patlama meydana geldi olay yerinde silah seslerinin duyulduğu bildirildi

Van'ın İpekyolu İlçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan Hacıbekir kışlasına PKK'lı teröristler tarafından dün gece taciz ateşi açıldı.

Habertük'ün haberine göre, olayda herhangi bir yaralanma olmazken, PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için helikopterle arama tarama başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dağlıca'da PKK'lıların 2 ayrı mağarada mühimmatları ele geçirildi

Güncel Haberleri