Ayı kanı nedir, yararları neler? Ayı kanı enjekte ettirmek sağlıklı mı, ne işe yarıyor?

Ünlü oyuncu Selen Görgüzel verdiği röportaj üzerine gündemi salladı. Güzelliği hakkında muhabirlerden soru alan Görgüzel, Sağlıklı besleniyorum, ayrıca yüzüme ayı kanı enjekte ettirmek istiyorum, faydalı olduğunu duydum ifadelerini kullanması üzerine ortalığı karıştırdı. Peki, ayı kanı nedir, faydaları var mı?

Son dönemlerde yaptırdığı estetikler ile gündeme gelen Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde de sünnet derisi hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Görgüzel'e ''Güzelliğinizi neye borçlusunuz?'' sorusu muhabirler tarafından yöneltilmesiyle olanlar oldu. Stresten uzak durduğunu belirten Görgüzel, güzellik sırları hakkında araştırma yaptığını ve ayı kanının yüze enjekte edildiğini belirtti. Bunun üzerine gündeme damgasını vuran ayı kanı araştırılmaya başlandı. Ayı kanı nedir? Ayı kanı faydaları nelerdir? İşte detaylar...

AYI KANI ENJEKTE EDECEK

Güzelliği ile dillerde dolanan isim Selen Görgüzel, ayı kanını yüzüne enjekte edeceğini duyurdu. Fakat konu hakkında henüz net bilgi sahibi olmamasından ötürü araştırma yapacağını da belirtti. Güzelliğini hakkında sırlarını veren ünlü oyuncu özellikle dedikodudan ve kıskançlıktan uzak durduğunu belirtti.


''6 AY YATTIKLARI İÇİN KAS ERİMESİ OLUYOR''

Güzellik için birçok operasyon geçiren ve geçirmeye de devam eden ünlü oyuncu Görgüzel, geçtiğimiz dönemlerde sünnet derisindeki hücreleri yüzüne enjekte ettirmesi ile adından bahsettirmişti. Şimdiler de ise ayı kanını enjekte edeceğini söyleyen Görgüzel, ayıların 6 ay yattıkları için kasları erimiyor ve insanlara faydalı olduğunu araştırdım söylemlerinde bulunurken ayı kanının kas ve kemiklere iyi geldiğini belirtti. 

Haberleri