Bayındır Hastanesi kapatıldı mı, olay ne? Bayındır Hastanesinde ne oldu?

Bayındır Hastanesinde neler oldu? Bayındır hastanesi kapatıldı mı? Soruları merak içerisinde oldukça fazla araştırılmaya başlandı. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz...

İstanbul Bayındır Hastanesi'nde görevlinin, yaşlı bir hastayla olan videosu nedeniyle hastanenin operasyonlarına son verildi.

İstanbul'daki özel Bayındır Hastanesi'nde görevli personelin yaşlı bir hastaya eziyet ettiği videosunun ardından hastane kapatıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul İçerenköy Bayındır Hastanesi'nin kapatıldığını şu açıklamayla duyurdu:

Sağlık hizmeti ilkeleri ve insanlıkla bağdaşmayacak davranışların gösterildiği özel hastanenin FAALİYETİ DURDURULMUŞTUR. Suçlular müstahak oldukları cezayı alacak. Sağlıkta güven sarsıcı hiçbir fiile toleransımız yoktur. Mesleğimizin gerçek mensuplarının üzüntüsü tarif edilemez.

BAYIRDIR HASTANESİNDEKİ OLAY NEDİR?

İstanbul'da Bayındır özel hastanesinde çalışanların para fırlatıp konuşamayan yaşlı bir kadınla alay ettikleri görüntüler basına sızdırıldı.

Sonuç olarak hastane yetkilileri ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Skandal videoda yaşlı ve dili tutulmuş bir kadın böbreğinin alınmasıyla tehdit edildi ve fuhuş yapmakla suçlandı.

Hastane personelinin yemek borusunda delik olan ve konuşamayan yaşlı bir hastaya hakaret ettiği ve güldüğü görüntüleri kamuoyunda infial yarattı.

Haberleri