Yeni sezonda sneaker nereden satın alınır?

Gündelik hayatın vazgeçilmezi sneaker’ları sizler için derledik. Bu şık spor ayakkabıların en özgün ve hesaplı modellerini hangi adreslerde bulabileceğinizi biliyor musunuz? Rehber burada!

TUĞBA BALIKÇIOĞLU / İSTANBUL

Birkaç sezondur kadın ve erkek modasının olmazsa olmazları arasında sneaker…Çünkü rahat… Çünkü takım elbisenin altında bile şık duruyor… Çünkü çok renkli ve eğlenceli!

Eskiden yurtdışına giden arkadaşlara verilirdi sneaker siparişleri, şimdi başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde ‘özel’ adresler var.

Üstelik çoğu internet üzerinden de satış yapıyor, birkaç günde Adidas Stan-Smith’inize ya da gıcır gıcır Nike Air Max’inize kavuşuyorsunuz.

Dolar ve euro oranlarındaki artış, sneakersevenleri de etkiledi ama aynı adreslerden outlet fiyatlarına da alışveriş yapmak mümkün. Özellikle internet sitelerini sürekli takip etmenizde fayda var. 

Alışveriş sitelerini takip edin

Ayrıca markafoni, trendyol, morhipo gibi alışveriş sitelerindeki kampanyalar da yüzünü güldürebilir. Meraklı olacaksınız, arada sırada bakacaksınız, meşgul olan arkadaşlarınıza haber vereceksiniz!

Beymen Club, Beymen Blender ve Vakkorama mağazalarına yeni modeller geldiğini ama indirim için birkaç ay daha beklemeniz gerektiğini de ekleyelim. İşte bizim de alışveriş yapıp müşteri memnuniyetini onayladığımız mağazalar ve internet adresleri.

Sportsoul

Nişantaşı’nda Suriye Konsolosluğu’nun yanındave Bebek’te bir mağazası var. İnternet sitesindeki indirimlere de bakmakta fayda var. Geçen yıldan bu yana performans ayakkabısı arayanların ilk tercih ettiği markalardan Asics’in en yeni modellerini bulabilirsiniz. Air Max, New Balance, Adidas, Skechers modelleri de mevcut. 

 

Superstep

www.superstep.com.tr’ye giriyorsunuz, hem yeni sezon ürünleri görüyor hem de indirim kutusuna tık’layarak bir Nike Air Odyssey sahibi olabiliyorsunuz! Adresinize de güvenli bir şekilde teslim ediliyor. Birçok alışveriş merkezinde mağazası var.  

Lastik Pabuç

“Türkiye’nin ilk sneaker butiği"yiz diyorlar. Galata Kulesi’ne yakın bir ara sokakta açılmış ve kısa süre içinde efsane olmuştu. Sonra el değiştirdi ve Tünel’de yeniden açıldı. Asics, Nike, The North Face, Superga, Vans, Adidas, Lacoste, Palladium gibi birçok marka satılıyor. İnternetten de satış yapıyorlar, indirimleri takip edin! 

290 Square Meters 

Meşhur Doğan Apartmanı’nın biraz ilerisinde, Serdar-ı Ekrem Sokak’ta, pek havalı, pek cool! Fiyatlar da ‘havalı’ oluyor haliyle… ‘Ben kimsede olmayan, özgün bir model arıyorum’ diyenlerin adresi. Az ve öz indirim dönemleri oluyor, sorabilirsiniz. İnternet üzerinden de satış yapıyorlar. 

 

 

Lidyana

www.lidyana.com adresine giriyorsunuz ya da iPad’inize aplikasyonunu indirip vakit buldukça indirimlere göz gezdiriyorsunuz. Özellikle tek numara kalan modeller, bayağı hesaplı. Şu dönemde indirimli bir Nike Air Max almayı kim istemez! 

Sneakers & More

Beyoğlu, Asmalı Mescit’te… Asics, Fred Perry, Superga, Onitsuka Tiger’ın farklı modelleri yer alıyor. İndirim dönemlerine dikkat! İnternet üzerinden satışları yok. 

Sport in Street

İstanbul, Eskişehir, Ankara, Kahramanmaraş’ta alışveriş merkezlerinin içinde mağazaları var. Adidas, Vans, Reebok, Asics, Skechers gibi birçok markanın farklı modellerini bulabilirsiniz. İnternet üzerinden satış yapmıyorlar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri