Yeni sistemde bedelli askerlik ücreti belli oldu

Yeni sistemde bedelli askerlik ücreti belli oldu. Düzenlemeye göre, bedelli askerlik ücreti 31 bin 343 lira oldu. Bu miktar her altı ayda bir memur maaşına gelen zam oranında artacak.

Yeni askerlik sisteminde uygulanacak bedelli askerlik ücreti belirlendi. Düzenlemeye göre bedelli askerlik ücreti 31 bin 343 liraya yükseltildi. Bu miktar her altı ayda bir memur maaşına gelen zam oranında artacak.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu Ajansı'nın Editör Masası'na katıldı. Bakan Akar, yeni askerlik sistemine ilişkin konuştu. Bakan Akar, yeni askerlik sisteminde uygulanacak bedelli askerlik ücretini de açıkladı. Yeni düzenlemeye göre bedelli askerlik ücreti 31 bin 343 lira oldu. Bu miktar her altı ayda bir memur maaşına gelen zam oranında artacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yeni askerlik sisteminin son hali: Bedelli ücretini Cumhurbaşkanı belirleyecek
MSB: Yeni askerlik sistemi nisanda meclis gündemine gelebilir
Hulusi Akar'dan yeni askerlik sistemi açıklaması: 12 ayı tamamlayan erler astsubay olabilecek

Güncel Haberleri