Arjantinli futbolcunun bindiği özel uçak radarda kayboldu

Arjantinli yıldız futbolcu Emiliano Sala'nın Galler'e gitmek üzere bindiği özel uçak radarda kayboldu. Fransa'nın Nantes takımından İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'e transfer olan genç yıldızın ismi transfer döneminde Galatasaray'la da anılmıştı.

Arjantinli golcü futbolcu Emiliano Sala, geçtiğimiz günlerde Nantes’dan Premier Lig ekibi Cardiff City’e transfer olmuştu.

28 yaşındaki oyuncu arkadaşlarıyla vedalaşmak için dün tekrar Nantes’a gitti. Arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra özel uçakla Galler’e hareket eden Sala’nın içinde bulunduğu uçak radar sisteminde kayboldu.

Ara transfer döneminde Galatasaray için de sıkça gündeme gelen Emiliano Sala, 2022 yılına kadar Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'le anlaşma sağlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Emiliano Sala'nın uçağına ait parçalar bulundu

Dünya Haberleri