İzmir fuarı ne zaman açılacak? 2019 İzmir Enternasyonal Fuarı açılış tarihi

2019 İzmir Enternasyonal Fuarı açılış tarihi araştırılıyor. 6 Eylül – 15 Eylül 2019 tarihlerinde açık olacak fuar için geri sayım sürüyor. İzmir fuarına nasıl girilir ve hangi saatler arası açık olacak? İşte detaylar...

İzmir fuarı açılışı yaklaşıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 6 Eylül 2019 Cuma günü kapılarını açacak. İzmir Enternasyonal Fuarı, kısaca İzmir Fuarı her yıl Ağustos ve Eylül aylarında genellikle İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'ü içine alacak şekilde düzenleniyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı Türkiye'nin en köklü, en tanınmış ve en kapsamlı fuarıdır. Fuar Kültürpark'ta düzenlenir.

Türkiye’nin ilk ve en eski fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 15 Eylül 2019 pazar gününe kadar açık kalacak.

İZMİR FUARI'NA GİRİŞLER KENTKART'LA

6 Eylül – 15 Eylül 2019 tarihlerinde açık kalacak İzmir Enternasyonal Fuarı; 10 gün süreyle düzenlenecek etkinliklerle kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak. Fuara girişlerde kentkart kullanılacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaret saatleri 16.00 – 23.00 olarak gerçekleşecek. Fuar süresince 930’u geçici olmak üzere yaklaşık 1200 personel görev yapacak. 

 İZMİR FUARI İLE İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ VE GERİ SAYIM İÇİN TIKLAYIN

ÇİN İZMİR ENTERNASYONAL FUARI'NDA 

Geçtiğimiz yıl Sırbistan'ı konuk eden İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl ise dünya devlerinden Çin Halk Cumhuriyeti’ni partner ülke olarak ağırlayacak.

Dünya ekonomisine yön veren ülkelerden biri olan Asyalı Dev Partner, özellikle son yıllarda teknoloji alanında hızla yükselen ivmesiyle dikkat çekiyor. Ülkemizde enerji, teknoloji, alt yapı, lojistik, finans, madencilik, telekomünikasyon gibi alanlarda 2 milyar dolara yakın yatırımı bulunan Çin; Türkiye’nin dünyada üçüncü, Doğu Asya’da ise en büyük ticari ortağı konumunda.

İki ülke arasındaki iyi ilişkilerin, Çin’in bu yıl İzmir Enternasyonal Fuarı’nın partner ülkesi olmasıyla daha da pekişmesi bekleniyor. Partner ülkenin fuara getireceği alım heyetlerinin katılımcılarla kuracağı iş bağlantıları ve yapacağı ikili görüşmeler, ticari ilişkileri güçlendireceği gibi kültürel ilişkilerin gelişmesine de katkıda bulunacak.

6-15 Eylül’de 88.’si düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı, Çin’in katılımıyla uluslararası alanda marka değerini artırmaya; katılımcı ve ziyaretçilere kültürlerarası etkileşim platformu sunmaya devam edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri