Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Yılbaşı bileti sorgulama

2019-2020 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonucu için heyecan dorukta. 80 Milyon liralık büyük ikramiye bileti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İkramiye sorgula ekranı haberimizde. Büyük ikramiye hangi bilete çıktı? sorusunun yanıtını haberimizdeki linkten çekiliş gerçekleştikten sonra sorgulayabilirsiniz.

2020 Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiye sorgulama ekranı haberimizde. Milyonlarca kişi yılbaşı bileti aldı. 80 milyonluk büyük ikramiye bileti şimdiden tam, yarım veya çeyrek mi olacak diye tahminler yütütülmeye başlandı.  2020 Yılbaşı çekilişi, 31 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da yapılacak. 

Haberimizdeki linke tıklayarak MPİ bilet no ile ikramiye sorgulama yapabilir, yılbaşı çekilişiyle ilgili tüm detayları da sitemizden takip edebilirsiniz. 

TELEFONLA YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından sağlanan hizmetler ile Milli Piyango sonuçları çeşitli yöntemlerle öğrenilebiliyor.  İkramiye Bilgi Hattı üzerinden de öğrenebiliyorsunuz. Hem 31 Aralık 2018 Yılbaşı Özel Çekilişi için hem de özel günlerin dışında gerçekleşen çekilişler için ikramiye sorgulama yöntemlerini sizlere aktarıyoruz.
2019 Yılbaşı özel çekilişinde Milli Piyango İdaresinin resmi sayfasında (millipiyango.gov.tr) kesintiler yaşanabilir. Bu kesintiler yaşandığı zaman telefon ile bilet sorgulaması yapabilirsiniz. 

İkramiye Bilgi Hattı Üzerinden Bilet Sorgulama

 MPİ ikramiye bilgi hattını arayın: (0 312) 285 90 66 (PBX)

Milli Piyango Bilet Sorgulama (Adım Adım)

Milli Piyango bilet sorgulama 2020 için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayabilirsiniz.

  • İlk önce Milli Piyango Sorgula sayfasına ulaşmak -> http://www.mpi.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php
  • Karşımıza çıkan ekrandan Milli Piyango çekiliş tarihini 31 Aralık 2019 seçmek
  • Daha sonra alt taraftaki bilet numarası bölümüne bilet numarası yazmak
  • Ya da tüm liste seçeneğini seçip kazandıran numaralara göre sorgulamak

Milli Piyango sorgulama işlemlerinin ardından size çıkan ikramiye tutarını öğrenebilirsiniz. 2020 yılbaşı çekilişine özel büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlendi. Eğer tam bilet sahibine ikramiye çıkarsa tam 80 milyon lira kazanmış olacak. Tek ikramiye tutarı büyük ikramiye olmayacak. Çıkan rakamlara göre ikramiye tutarı düşecek. En düşük ikramiye ise amorti oluyor. Son iki rakamı tutturursanız bilete verdiğiniz parayı kurtarmış olursunuz.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

MPİ çeyrek yarım ve tam bilet fiyatı ne kadar? Yılbaşı Milli Piyango bilet fiyatları
Milli Piyango haram mıdır piyango bileti almanın günahı nedir? Diyanetten son dakika piyango fetvası

Güncel Haberleri