Sağlık Bakanlığı İŞKUR sözlü mülakata girecekler listesi | Sözlü mülakat ne zaman? 21.01.2019

Sağlık Bakanlığı İŞKUR sözlü mülakatına girecekler bugün açıklanıyor. Sağlık Bakanlığı çeşitli alanlarda İŞKUR kapsamında 6 bin 409 sağlık işçisi alımı mülakat tarihleri ile ilgili son dakika haberleri ve yeni gelişmler... kadrolu personel alacak. 14 Ocak'ta sınava giren adaylar sözlü mülakata girecek kişiler listesi ne zaman açılanacak sorusunun yanıtını arıyor. '21 Ocak 2019 Sağlık Bakanlığı İŞKUR sözlü mülakatına girebilecek miyim' sorusu son günlerin en çok arananları arasında. Ambulans şoförü , güvenlik görevlisi, hasta kabul görevlisi, veri giriş personeli gibi kadroların sözlü mülakat başvuru detayları ve sonuçları haberimizde.

Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat ile yapılacak. 21 Ocak 2019 İŞKUR Sağlık Bakanlığı sözlü mülakata girecekler listesini anlılk olarak haberimizden takip edebilir, listede olan isminize ulaşabiliriniz. Peki Sağlık Bakanlığı hangi alanlarda personel alımı yapacak? Kaç kişiye kadro verecek? Hasta kabul görevlisi, veri giriş personeli, ambulans şoförü , güvenlik görevlisi gibi alanlarda yapılacak kadrolu alımlar için Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat listesi yayınlayacak. Adaylar bulistede adının olup olmadığını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLÜ MÜLAKAT LİSTESİ | TIKLA ÖĞREN

Sağlık Bakanlığı İşkur kapsamında yapacağı alım için adayları sözlü mülakata tabi tutacak. 21 Ocak'ta İŞKUR Sağlık Bakanlığı sözlü mülakata listesi bakanlığın resmi sitesinde yayınlanacak. Adaylar yukarıdaki bağlantıya tıklayarak liste açıklandığı andan itibaren isimlerinin bulunduğu mülakat listesini görebilirler. Bakanlılk 6 bin 409 sağlık işçisi alımı yapacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI HANGİ ALANLARDA PERSONEL ALACAK?

Sağlık Bakanlığı çeşitli alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel alım ilanı açtı. Ambulans şoförü , güvenlik görevlisi, hasta kabul görevlisi, veri giriş personeli alanında yapılacak olan alımlara adaylar 4 Ocak itibariyle başvuruda bulundu. 21 Ocak'ta açıklanan sözlü mülakat listesindeki adaylar sürece devam edip kadrolu personel olacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUCU VE MÜLAKAT TARİHLERİ

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilan metninde , kura çekiminin 15 Ocak günü yapılacağına yer verildi. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nden alınan son bilgilere göre kura çekimi sonuçlarının 17 Ocak günü erişime açılacağına yer verildi.

17 Ocak tarihinde kura sonuçlarının açıklanmasının ardından 18-19 Ocak tarihlerinde adaylar , evraklarını İl Sağlık Müdürlüklerine elden teslim edecek. Daha sonra 21 Ocak günü mülakata gireceklerin listesi açıklanacak ve adaylar 22-30 Ocak arasında sözlü mülakata alınacak.

Diğer seçim aşama tarihleri ise şu şekilde;

SAĞLIK BAKANLIĞI KURALARI NASIL YAPILIYOR?

Sınava alınacak asıl adayların listesi, İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı, öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı olarak noter huzurunda kurayla belirlenecek. Kurayla aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan liste de oluşturulacak.

Belirlenen asıl ve yedek aday listeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “www.yhgm.saglik.gov.tr” internet adresinde ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI DUYURMUŞTU

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamı için İşkur üzerinden başvurular alınmıştır. Bakanlığımızca kura usulü ile yerleştirme işleminin yapılması için Kura usulune tabi taleplerden;

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Elektrikçi (Genel), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Şoför (Yolcu Taşıma), Veri Giriş Kontrol İşletmeni ve Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) mesleklerine ilişkin 5037 sürekli işçi alımı için İŞKUR'un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı asil dört katı yedek noter huzurunda kura ile belirlenecektir.

YEDEK ADAYLAR BELİRLENDİ

Sınav kurulu veya kurullarınca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle kadro sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlendi. Sınavda başarılı olup da ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle atama yapılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İŞKUR bilişim programlarının günlük ödeme desteği artırıldı
İŞKUR işbaşı eğitim programlarında günlük ödeme miktarı artırıldı

Güncel Haberleri