Son dakika! Kılıçdaroğlu ve Akşener buluştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geldiler. Görüşme sonrası ittifaktaki pürüzlerin aşıldığı belirtildi.

CHP'de İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı ve İstanbul’un ilçeleri ile birlikte birçok adayın belirleneceği Parti Meclisi (PM) toplantısının 27 Ocak Pazar günü yapılmasına karar verilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’daki evinde akşam yemeğinde buluştu.

AKŞAM YEMEĞİ YEDİLER

CHP’nin haftasonu yapılacak kritik PM toplantısı sonrası, İYİ Parti ile yürütülen işbirliği görüşmelerinde son rötuşların yapılması için sürpriz bir zirve yapıldı.

Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı’yı makamında kabul eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ardından İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in misafiri oldu.

Akşener’in evinde eşleri ile birlikte akşam yemeğinde buluşan iki lider, işbirliği görüşmelerinde tıkanan ilçelerle ilgili çözüm yolları aradı.

MASADA İSTANBUL MU VAR?

Akşam yemeğinde, başta Akşener’in ikamet ettiği Üsküdar’ın da içinde yeraldığı İstanbul’un ilçeleri ile ilgili uzlaşma sağlandığı ve kurmayların yapılan anlaşmayı bugün protokole bağlayacağı öğrenildi.

Ayrıca kurmayların yapacağı son toplantılarda Genel Sekreter Paçacı’nın, müzakereci görevini Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’dan devralabileceği de konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri