Süleyman Arif Emre neden hayatını kaybetti? Süleyman Arif Emre kimdir?

Süleyman Arif Emre neden hayatını kaybetti? sorusunun yanıtı araştırılıyor. 96 yaşındaki siyasetçi Emre kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. "Süleyman Arif Emre kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?" sorularının yanıtları, biyografisi ve tüm detaylar...

"Süleyman Arif Emre neden hayatını kaybetti?" sorusu günün en çok araştırılan konularından biriydi. Süleyman Arif Emre, İstanbul'daki evinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Emre'nin cenazesi, yarın ikindi vaktinde Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

SÜLEYMAN ARİF EMRE KİMDİR?

Siyasetçi Süleyman Arif Emre, 1923 yılında Adıyaman'ın Besni ilçesinde doğdu. Hürriyet Partisi ile siyaset hayatına başladı. 1965'te milletvekili seçildi ve parlamentoya girdi.

Emre, 1974 ve 1977 yıllarında kurulan koalisyon hükümetlerinde devlet bakanlığı görevini yürüttü.

1995 yılında Refah Partisi'nden İstanbul milletvekili seçilen Emre, en yaşlı üyesi olduğu için TBMM'nin açılışını gerçekleştirerek, bir süre Meclis Başkanlığı yaptı.

Emre, son olarak Saadet Partisi'nden milletvekili seçilmişti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eski Bakan Süleyman Arif Emre vefat etti

Güncel Haberleri