Azize dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kanal D'nin sevilen dizisi Azize 19 Kasım'da yayınlanmaya başlamıştı. Sosyal medyada başarılı oyuncuları ile adından söz ettiren Azize'nin oyuncuları kimlerdir? İşte, Azize oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında detaylar...

Azize dizisi 19 Kasım'dan buyana diziseverleri ekran başına toplamaya devam ediyor. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Azize, cumartesi akşamı yeni gününde ekranlara geliyor.

Azize'nin yeni bölümü sevenlerini ekran başına kilitlerken oyuncu kadrosu ve karakterleri bir kez daha merak konusu oldu. İşte, Azize'nin oyuncuları hakkında ayrıntılar.

AZİZE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ailesi öldürülen genç bir kadının intikam öyküsünün ele alındığı Azize dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile dikkat çekiyor.  

AZİZE GÜNAY - Hande Erçel

Babasının intikamını almak için babasını öldüren mafya ailesi Alpanlar’ın içine sızar. Kartal Alpan’a aşık olunca amacına ulaşmak için kendisi ile de mücadele etmeye başlar.

KARTAL ALPAN - Buğra Gülsoy

Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Kartal, Alpanların oğludur. Ailesinin güvende olması için çabalamaktadır. Babasının mafyatik ilişkilerine karşı isteksiz olduğu halde yeri geldiğinde bu işlerde babasının tahtını zorlayacak kadar yetenekli ve zeki bir veliahttır.

BARBAROS KARAKAYA - Mustafa Avkıran

Uğruna, kızı Yıldız’ın hayatını bile hiçe saydığı koltuğu için yapmayacağı kötülük yoktur. Kötülüklerini yaparken Komiser Okan’ı da kullanacaktır.

ASYA GÜNDOĞAN - Duygu Sarışın

Mafya ailelerinin içindeki tek kadın liderdir ve en gençleridir. Kartal’ın kendini anladığını düşündüğü nadir insanlardandır. Azize-Kartal aşkının engellerinden biridir.

BALKAN ALPAN - Mustafa Yıldıran 

Kartal’ın abisi, Azize’nin babasını vuran kişidir. Yıllar önce bu sebeple hapse girmiş, gençliğini hapiste geçirmiştir. Hapisten çıktığında Karakaya ailesinin de başına geçecektir.

İSKENDER ALPAN - Çetin Sarıkartal 

Alpan ailesinin reisi, nam salmış bir mafya babasıdır. Yeraltı dünyasının en güçlüsü olmak istemektedir.

 

ADNAN BARDAR - Orhan Kılıç 

Bardar ailesinin başındadır. Tuna’nın eski gizli sevgilisidir.

YILDIZ ALPAN - Başak Daşman 

Barbaros Karakaya’nın kızıdır aynı zamanda Balkan’ın eşidir.

TUNA ALPAN - Selen Öztürk 

Kartal’ın halasıdır, ailedeki iç işler ondan sorulur.

 

YAMAN ÖZSOY - Serkan Altıntaş 

Kartal’ın yakın koruması, bir yandan da en iyi dostudur. Ceyda’dan hoşlanmaktadır ama bu aşkını meydana çıkarmak istemez. Kartal’a ihanet sayar.

OKAN - Tugay Mercan 

Azize’nin Alpanlar tarafından öldürülen baş komiser babasının yardımcısıdır. Azize’ye sahip çıkmış, Azize büyüdükten sonra da ona âşık olmuştur.

AYNUR ALPAN - Asuman Çakır 

İskender’in ölen abisi Hasan’ın eşidir. Müştemilattaki işlerin ve mutfağın başındadır.

 

HASAN ALPAN - Ufuk Şen 

Ölen abi Hasan’ın oğludur. İskender’in sağ koludur, ailenin silah gücünü yönetmektedir.

SELİN ALPAN - Ece Miray 

Yıldız ve Balkan’ın kızıdır.

Gül Alpan - Zeynep Kızıltan 

Hasan’ın karısıdır. Kayınvalidesi Aynur’la birlikte mutfak işlerine bakar. Gelin kaynana hiç anlaşamazlar, aralarında tatlı bir itişme vardır.

CEYDA ALPAN - Ceylan Batı 

İskender’in en küçük çocuğudur. Yaman’a olan aşkı babasının ilişkilerini bozacaktır.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yeni dizi Azize ne zaman başlayacak? Kanal D dizinin yayın tarihini açıkladı

Hayat Haberleri