Jüri bloklama neden yapılıyor? O Ses Türkiye yarışmasında jüri bloklama özelliği

TV8’in sevilen programı O Ses Türkiye’de heyecan verici rekabet, jüri bloklama özelliği ile daha da artacak. İzleyenlerin ilk kez karşılaştığı jüri bloklama özelliğinin neden yapıldığı ise merak konusu oldu. İşte gelişmeler…

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de koordinesini yaptığı, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz’un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon ‘Jüri bloklama’ özelliğiyle heyecan ikiye katlanacak. İşte jüri bloklama özelliğinin kullanımı…

O SES TÜRKİYE JÜRİ BLOKLAMA ÖZELLİĞİ NEDİR?

O Ses Türkiye yarışmasına bu sezon farklı bir format daha eklendi. Jüriler, bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayarak,istedikleri yarışmacıya bir adım daha yaklaşacak. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı bu özellikte jürilerin sayılı hakkı oluyor. Jüri, diğer jüri üyesini önünde bulunan butonlar yardımıyla blokluyor ve bu da şampiyonluk yolunda önemli bir etken oluşturuyor.

SEDA SAYAN, MURAT BOZ’U BLOKLADI

O Ses Türkiye platformuna çıkan Emre Çanayaz, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Emre'yi takımına kazandırmak isteyen Seda Sayan, bu hakkı kullanarak Murat Boz’u blokladı. Jüri üyelerinin kendi takımlarına katmak için yarıştığı başarılı yarışmacı Emre Çanayaz da Seda Sayan'ı tercih etti.

 

5 Ekim 2019’da başlayan O Ses Türkiye, cumartesi ve pazar akşamları TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Batman Valiliği'nden 'Kürtçe şarkı' açıklaması

Hayat Haberleri