Ünlü rap şarkıcısı Chris Brown Paris'te tutuklandı

ABD'li ünlü rap şarkıcısı Chris Brown tecavüz şüphesiyle Fransa'nın başkenti Paris'te tutuklandı. Tutuklamanın, Brown'ın Paris'te konakladığı otel odasında 15 Ocak'ta 24 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiği iddiası ile gerçekleştirildiği belirtildi.

ABD'li ünlü rap şarkıcısı Chris Brown tecavüz şüphesiyle Fransa'nın başkenti Paris'te tutuklandı. 

Reuters'ın Fransa polisine dayandırdığı habere göre, ABD'li rap şarkıcısı Chris Brown 21 Ocak Pazartesi günü iki kişi ile beraber tecavüz şüphesiyle Fransa'nın başkenti Paris'te tutuklandı.

Tutuklamanın, Brown'ın Paris'te konakladığı otel odasında 15 Ocak'ta 24 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiği iddiası ile gerçekleştirildiği belirtildi.

RİHANNA'YA SALDIRMIŞTI

Sony Music ise Chris Brown'un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yapmadı. Chris Brown, 2009 yılında o dönemde kız arkadaşı olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna'ya saldırdığı suçlamasını kabul etmişti. Brown'un bu davayla ilgili gözetim altında tutulmak koşuluyla şartlı tahliye süresi 2015 yılında sona ermişti. 

CHRİS BROWN KİMDİR?

ABD'li şarkıcı Chris Brown, kendi hayatıyla ilgili çekilen 'Hayatıma Hoşgeldiniz' adlı belgeselde, meslektaşı ve eski sevgilisi Rihanna'ya nasıl saldırdığını anlatmıştı. 'Chris Brown: Hayatıma Hoşgeldiniz' adlı belgeselde Brown, Rihanna ile arabada kavga ettikleri sırada 29 yaşındaki Barbadoslu şarkıcıya yumruk attığını anlatıyor. Rihanna'nın kolunu da ısırdığını söyleyen 28 yaşındaki Brown, olayın ardından kendisini bir 'canavar' gibi hissettiğini ve bu kavganın sonsuza kadar peşini bırakmayacağını düşündüğünü aktarıyor.

2009 yılında bir arabada gerçekleşen olayın ardından Rihanna'nın saldırıya uğramış görüntüleri ortaya çıkmıştı. Brown beş yıl boyunca gözetim altında tutulmak kaydıyla şartlı tahliye olmuş, kamu hizmeti cezası almıştı.

"ALDATTIĞIMI ÖĞRENİNCE BENDEN NEFRET ETTİ"

Brown'a göre Rihanna ile ilişkileri, daha önce reddettiği halde bir çalışanıyla ilişkisinin olduğunu kabul etmesinin ardından inişli çıkışlı bir hale gelmişti. Rihanna'nın kendisine bir daha hiç güvenmediğini ve kendisinden nefret ettiğini söyleyen Brown bu yüzden sürekli kavga ettiklerini anlatmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri