Binali Yıldırım: SP'lilerden özür dilerim

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım Milli Gazete'yi ziyaret etti. Yıldırım, ''Siyaseten bazı yanlış açıklamalar olmuştur, Saadet Partili kardeşlerimizin gönlü kırılmış, incinmiş olabilirler, bu yüzden onlardan özür diliyorum, haklarını helal etsinler'' dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Saadet Partisi'ne yakınlığı ile bilinen Milli Gazete'yi ziyaret etti. 

Yıldırım, siyasette yanlış anlaşılan söylemlerin olduğunu belirterek, Saadet Partililer’den özür diledi. Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

'SEÇİM İÇİN DEĞİL'

"Saadet Partili kardeşlerimden özür diliyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ı dünya lideri yapan bu harekettir, Milli Görüştür. Bunu kimse inkar edemez, kendisi de inkar edemez. Bizim birbirimizden farkımız yok. Bayramlarda, düğünlerde, cenazelerde bir araya geliyoruz. Yaşayış olarak, ahirete bakış olarak farkımız yok. Siyaseten bazı yanlış açıklamalar olmuştur, Saadet Partili kardeşlerimizin gönlü kırılmış, incinmiş olabilirler, bu yüzden onlardan özür diliyorum, haklarını helal etsinler. Bu da kesinlikle seçim yatırımı değil, yanlış anlaşılmasın..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

AK Parti'den Saadet Partisi'ne ziyaret
Karamollaoğlu'ndan Yıldırım açıklaması: Özür olumlu ama aday çekmiyoruz
Binali Yıldırım'dan Milli Gazete'ye ziyaret

Seçim 2019 Haberleri