Devlet Bahçeli'den 23 Haziran mesajı: İstanbul Türkiye'dir, ehline emanet edilecektir

MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul Sivil Toplum Kuruluşları (STK) buluşmasında konuştu. 23 Haziran'daki belediye başkanlığı seçimiyle ilgili konuşan Bahçeli, "İstanbul inşallah ehline emanet edilecektir. İstanbul bir dünya markasıdır ve Türkiye'dir. Türk ve İslam dünyasının şerefidir İstanbul" dedi.

İstanbul'da STK'lar ile buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaklaşan 23 Haziran seçimi ve gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. 

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde;

2008'den günümüze inşaa edilenler vicdanlı insanlar tarafından fark edilmektedir. 3 tarafımız denizlerle 4 tarafımız düşmanlarla sarılmış durumda. Türkiye'yi teslim almak isteyen odaklar adı konulmamış bir savaşın fitilini ateşlemişlerdir. Dev uyanmakla kalmamış zulmün elçilerine meydan okumaya başlamıştır. Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilecek kudrettedir. Türkiye kendi söküğünü dikebilecek durumdadır. Başkalarının ağzına bakma dönemi geride kaldı.

'İSTANBUL TÜRKİYE'DİR'

İstanbul inşallah ehline emanet edilecektir. İstanbul bir dünya markasıdır ve Türkiye'dir. Türk ve İslam dünyasının şerefidir İstanbul. Dünyanın toz bulutu olduğu bir dönemde İstanbul'un maceraya atılması Türkiye'nin mahfına hizmettir. İstanbul, PKK ve FETÖ ile zulme bekçilik yapan işbirlikçilere bırakılamaz.

'AÇIK BİR DÜŞMANLIK VE MEYDAN OKUMA'

S-400 bahanesiyle ortaya konulan yaptırım kartları, döviz kurlarındaki oynamalar açıkça bir meydan okuma ve düşmanlık emaresidir. Not indirimlerinin siyasi olmasının yanında şu anki ekonomik durumla alakası yoktur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bahçeli'den 23 Haziran mesajı

Seçim 2019 Haberleri