Erdoğan: Sandık bizim namusumuzdur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da halka hitap etti. "Sandık bizim namusumuzdur, milli iradenin aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesidir" diyen Erdoğan "Bizim trenden inenler bir daha bu trene binemeyecekler. Bu davaya ihanet edenler artık bu davanın saflarında yer alamazlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

"SANDIK NAMUSUMUZDUR"

4 gün sonra sandıklara gidecek ve oylarımızı kullanacağız, ülkemizin, şehrimizin geleceğini tayin edeceğiz. Adıyaman'ın Cumhuriyetimizin 100. yılını da nasıl karşılayacağını tayin edeceğiz. Sandık bizim namusumuzdur, milli iradenin aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesidir. 

"BU DAVAYA İHANET EDENLER ARTIK BU DAVANIN SAFLARINDA YER ALAMAZLAR"

Bizim trenden inenler bir daha bu trene binemeyecekler. Bu davaya ihanet edenler artık bu davanın saflarında yer alamazlar. Makam mevki için bu davayı satanlar kusura bakmasınlar. Biz Bay Kemal gibi koltuğa yerleşip saf dağatanlardan değiliz. Buralara durup dururken gelmedik. Tırnaklarımızla kazıya kazıya buralara geldik. 

(Mısır'da) 9 kişinin idam edildiği gün darbecilerin elini sıkmak için kuyruğa giren Avrupa'nın ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü göstereceğiz. Pensilvanya'dan, Kandil'den, Avrupa'dan, Türk milletinin iradesine ipotek koymaya çalışan alçaklara sandıkta esaslı bir ders verecek miyiz?

"BAŞÖRTÜSÜ SORUNUNU BİZ ÇÖZDÜK DİYOR"

Bu Bay Kemal'de utanma yok. Geçen "Başörtüsü sorununu biz çözdük" diyor. Ya sen neyi çözdün? İkna odalarının sorumlusu olan kadın, İstanbul Üniversitesi'nde rektör yardımcısıydı, senin partinin milletvekili oldu. Sen kimi aldatıyorsun?

CHP'nin adalar belediye başkan adayı İstiklal Marşı'nı okumadı. Bay Kemal de orada. Bunlara seçim sandığında hesabı soracağız. 

"26 GÜNDE 56 İL 24 İLÇEYİ ZİYARET ETTİK"

Son 26 günde Adyıman ile beraber 56 ilimizi ve 24 ilçemizi ziyaret ettik. Durmak yok, yola devam. Ayaza yağmura aldırmadan, ayrım yapmadan, tüm Türkiye'yi dolaşıyoruz. 

"17 YILDA ADIYAMAN'A 16 KATRİLYON YATIRIMDA BULUNDUK"

Son 17 yılda Adıyaman'a 16 katrilyon yatırım yaptık. Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren projesi etüt çalışmaları devam ediyor. Organize sanayi bölgelerimizin tamamını doğalgaza kavuşturuyoruz.

Geçmişte tütünün satışı yasakken biz kooperatifler aracılığıyla tütünün değerinden satılmasına imkan sağladık. Bu konuda herhangi bir geriye gidiş söz konusu değildir. Meclis'imizde gerekli yasal düzenlemer yapılmıştı, yakında yönetmeliğini çıkarıp bu meseleyi kökten çözüme kavuşturacağız.

Besni'de kulağıma kirli haberler geliyor, buna üzüldüm. İnşallah Besnili kardeşlerim çevrilen kirli oyunları sandıkta düzeltecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Seçim 2019 Haberleri