Konoplyanka kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Konoplyanka adım adım Beşiktaş’a

Siyah-beyazlıların gündeminde olan Ukraynalı sol kanat oyuncusu Yehven Konoplyanka’nın Beşiktaş’a transferinin yakın olduğu söyleniyor. Kulübüyle son kez görüşecek olan siyah-beyazlılar, 3 milyon avro teklif edecek. Peki Konoplyanka kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte gelişmeler…

 

Transferde rakiplerine göre daha yavaş ve dikkatli ilerleyen Beşiktaş, Schalke 04 forması giyen Ukraynalı yıldız futbolcu Yehven Konoplyanka’yu kadrosuna dâhil etmek için çalışmaların sürdürüyor. Taraftarlar ise, ‘Konoplyanka kimdir, hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşındadır?’ gibi detayları araştırıyor. İşte merak edilenler…

ADIM ADIM BEŞİKTAŞ’A

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Yehven Konoplyanka transferinde sona yakın görünüyor. Siyah-beyazlılar, bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Ukraynalı oyuncu için kulübü Schalke 04 ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş yönetimi, Alman ekibiyle hemen hemen 3 milyon avro karşılığında anlaşma aşamasına geldi. Schalke ile yapılacak son görüşmenin ardından resmî imzaların atılacağı söyleniyor.

KONOPLYANKA KİMDİR?

29 Eylül 1989'da Ukrayna'nın Kiorovagrad kentinde doğan 1,78'lik sol kanat oyuncusu Yevhen Konoplyanka, futbola ülkesinin kulüplerinden Dnipro ile başladı. 2016'da U17'den bu ekibin 2. takımına yükselen Konoplyanka, 2008'de de A takımla maçlara çıktı. Dnipro'dan 2015 yılında bedelsiz olarak Sevilla'ya gönderilen Konoplyanka, 2016 yılında Schalke'e kiralık olarak gönderildi.

12,5 MİLYON AVRO KARŞILIĞINDA SCHALKE 04'E TRANSFER OLDU

2017 yılında 12,5 milyon avro transfer bedeliyle Schalde 04'e transfer olan Konoplyanka kez sezonun oyuncusu, 2 kez yılın futblcusu seçilirken, 1 defa da UEFA Avrupa Ligi kupası kaldırdı. Konoplyanka'nın Schalke 04 ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'da Filipe Luis ve Konoplyanka'yı iddiası

Spor Haberleri