Game of Thrones severlere müjde! Game of Thrones'un MMO oyunu geliyor: Çalışmalar başladı

Game of Thrones severlere müjde! Game of Thrones'un MMO oyunu geliyor: Çalışmalar başladı

Dünya çapında oldukça büyük hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisinin oyunu geliyor! MMO türünde olacak oyun için çalışmalar başladı...

Koreli oyun yayıncısı Nexon'un, MMORPG türünde yeni bir Game of Thrones projesi üzerinde çalıştığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Redanian Intelligence tarafından aktarılan bilgilere göre, bu yeni oyunun odak noktası Kuzey ve Duvar olacak ve muhtemelen dizinin dördüncü ve beşinci sezonları arasındaki zaman diliminde geçecek.

Oyunda, HBO dizisinde yer alan karakterlerden Roose Bolton, Jon Snow ve Sam Tarly gibi isimlerle karşılaşacağız. Ancak, orijinal dizinin kadrosunun oyunda yer almayacağı belirtiliyor. Redanian Intelligence'de yer alan habere göre, oyuncular karakterlerini seçme özgürlüğüne sahip olacaklar; ancak seçilmeyen karakterler yine de oyunun içinde yer alacak, fakat oyuncular tarafından kontrol edilemeyecekler. Hikaye modunun yanı sıra çevrimiçi bir deneyim de sunulacağı için diğer oyuncularla etkileşim olasılığı oldukça yüksek.

Game of Thrones'taki Westeros ve Essos Kıtalarının Haritalarının Benzediği 7 Gerçek Harita - Mynet trend

Yedi Krallık bölgelerinden sadece Kuzey'in öne çıkacağı belirtilse de, oyunun farklı bölgeleri de içerebileceği ifade ediliyor. Bu durumda, Güney'deki hanelerle çatışma veya ittifak kurma şansı da bulunabilir. Ancak, henüz başka bir krallık adı verilmemiş olsa da, Kralın Şehri gibi ikonik bölgelerin veya Daenerys gibi popüler karakterlerin bulunmaması beklenmedik olurdu.

Oyuncuların seçimlerinin genel hikayeyi nasıl etkileyeceği hakkında detay verilmese de, oyuncuların kendi sonlarını yazma olasılığı da bulunduğu iddialar arasında.

Game of Thrones evrenine dayalı daha önceki oyun projelerinin büyük başarı elde edemediği biliniyor. Ancak, MultiVersus adlı platform aksiyon oyununda Arya Stark karakteri görülmüştü ve Daenerys'in de getirileceği söylentileri dolaşıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN