Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz ayrılık: Uğur Güneş veda ediyor!

Ekranlarda 3. sezonunu geçiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Vahide Perçin'in diziden ayrılmasının ardından Uğur Güneş'in de kadrodan çıkarılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova dizisine oyuncu dayanmıyor... Hünkâr Yaman rolüyle izlediğimiz Vahide Perçin'in ayrıldığı diziye, önümüzdeki bölümlerde bir kişi daha veda etmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda final yapmasına kesin gözüyle bakılan dizinin, erken final yapması da gündemde.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN KİM AYRILIYOR?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kerem Alışık ile anlaşamayan Uğur Güneş'in diziden ayrılmak istediği ve 77. bölümde projeden çıkacağı ifade ediliyor. Dizide kilit bir karakteri olan Yılmaz'ı oynayan Uğur Güneş'in diziden ayrılması durumunda senaryonun nasıl şekilleneceği merak ediliyor. Uğur Güneş'in uzun süredir eski sevgilisi Hilal Altınbilek yüzünden rol arkadaşı Kerem Alışık ile yaşadığı husumetten dolayı projeden ayrılmak istediği ileri sürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bir Zamanlar Çukurova'da kartları yeniden dağıtılıyor, Demir ve Müjgan boşanıyor!

Hayat Haberleri