Bir Zamanlar Çukurova'da kartları yeniden dağıtılıyor, Demir ve Müjgan boşanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova'da kartları yeniden dağıtılıyor, Demir ve Müjgan boşanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yılmaz ve Züleyha'nın, Adnan ile kurdukları mutlu yuvalarına, Müjgan ve Demir'den boşanmış olarak dönecekleri günün sabahında yaşananlar şoke edecek. İşte, yeni bölüm son fragman

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm fragmanı, bu akşam yayınlanacak yeni bölümün ardından hem ekranlarda, hem de dizinin Youtube hesabında diziseverlerle buluşacak. ATV'nin 3. sezonunu geçiren iddialı porjesinin çekimleri Adana ve Mersin'de gerçekleştiriliyor. Dizide Müjgan'ı oynayan Melike İpek Yalova'nın Türkan Şoray'a olan benzerliği de sık sık sosyal medyada konuşuluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-78-bolum-foto-galeri-1608636480101.jpg

78. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova'nın 78. bölümü, 24 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Dilerseniz dizinin tüm bölümlerini ve yeni fragmanlarını internetten ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler olduğunu hatırlamak gerekirse; Demir, savaşa bir son vermeye karar verdi ve Yılmaz'a gitti. İki ezeli düşman, yeni hayatlarına başlamak için tokalaşarak anlaştı. Demir istediği zaman Adnan'ı görecektir, Leyla ise Demir'de kalacaktır, ama Züleyha istediği zaman görebilecektir. Züleyha, kızı Leyla ve tüm konak halkı ile vedalaşarak, Adnan'ı alıp evden ayrıldı. Yılmaz da Kerem Ali ile vedalaştı ve Züleyha ile yeni evlerine yerleşti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm özeti: Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da kader kartları baştan dağıtılıyor! Demir ve Müjgan boşanmayı kabul etmiştir. Züleyha ve Yılmaz Adnan'ı alıp, yeni evlerine yerleşir… Ama kaderin bu aşk üzerindeki hikayesi henüz sona ermemiştir! Mahkemeye birlikte giden Demir ve Züleyha'nın arkasından, Kerem Ali'nin hastaneye götürüldüğü haberi ile fırtına gibi yola çıkan Yılmaz, otomobili ile uçurumdan yuvarlanır! Gözleri önünde gerçekleşen kazanın ardından, Züleyha gözyaşları ve çığlıklar ile yardım için çırpınırken, Demir, ağır yaralı Yılmaz'ı oradan çıkarmak için canını dişine takacaktır! Son bir gayretle, Yılmaz'ı kucaklayarak uzaklaştıkları anda ise otomobil havaya uçacaktır!

0x0-78-bolum-foto-galeri-1608636485267.jpg

Adeta bir can pazarı yaşanır ve Demir ile Züleyha, Yılmaz'ı hastaneye yetiştirir! Ağır yaralı olan Yılmaz ameliyata alınırken, haber de Çukurova'ya yayılır! Ancak, Müjgan ve Fikret'e kimse ulaşamaz! Bu durum Behice'yi bile telaşlandıracaktır! Fekeli ve Züleyha, Demir'e nasıl teşekkür edeceklerini bilemezler! Uzun bir ameliyat sonrası, Yılmaz gözlerini açacaktır. Olan biteni hayal meyal da olsa hatırlayan Yılmaz da can düşmanına can borçludur! İki ezeli rakip, hastane odasında, birbirlerine hem haklarını helal edecektir, hem de her ikisi de evlatlarını birbirine emanet edecek kadar, eski defterleri kapatacaktır!

Tüm bu hengame içinde, Fikret hem Müjgan'a ihtiyaç duyduğu yakınlığı gösterecektir, hem de Yılmaz'ın mülkleri ile ilgili görüşmelerine devam edecektir. Fikret'in hastane ziyaretinde ise şehrin yeni doktoru kendisini beklemektedir!

Saniye artık Sevda ile savaşmaktan hiç çekinmez hale gelecektir. Haminne, Sevda'ya Hünkar'ı anlattıkça, evin içinde gerginlik de artacaktır! Savaşın gerilimi artarken, Sevda'nın tüm çalışanlarla birlikte mutfağa girmesi ise herkesi şaşkına çevirecektir! Saniye, artık konakta da, Çukurova'da da kalmamaya karar verecektir. Tüm bunlar olurken, kader ise İstanbul'dan bir gece kara trene binip gelen Züleyha ve Yılmaz ile başlayan, Hünkar'ı, Fekeli'yi, Demir'i, Müjgan'ı ve tüm Çukurova'yı derinden etkileyen, değiştiren bu hikayede yeni bir sayfa açmak için beklemektedir.

0x0-78-bolum-foto-galeri-1608636480247.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NE?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir...

Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın (Hilal Altınbilek) aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in (Murat Ünalmış) de hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır.

Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

0x0-78-bolum-foto-galeri-1608636479577-001.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz'ın kaleme aldığı, müziklerini Aytekin Ataş'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya), Kerem Alışık (Fekeli), Nazan Kesal (Sevda Çağlayan), Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu (Behice Hekimoğlu), Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu), Alayça Öztürk (Jülide), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli), Serpil Tamur (Haminne), Rüzgar Aksoy (Ercüment), Kadim Yaşar (Cengaver), Mehmet Polat (Hatip Ağa), Aras Şenol (Çetin), Şirin Öten (Naciye) gibi isimler yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Mersin'de yapılıyor. Adana'daki konağın hazırlanması 8 ay sürdü ve 450 kişi çalıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN