Elon Musk'ın annesi Maye Musk Türk kahvesi makinesinin reklam yüzü oldu

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın annesi Maye Musk, Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle bir markanın Türk Kahvesi makinesinin reklam yüzü oldu. Musk, model ve markanın Türkiye reklam yüzü olan Tülin Şahin’i de etiketlemeyi ihmal etmedi.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın girişimci, model, kitap yazarı annesi olan Maye Musk, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle bir markanın reklam yüzü oldu.

Webtekno'nun haberine göre Türk kahvesi, 5 Aralık 2013 yılında UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne dahil edilmiş ve Dünya Türk Kahvesi Günü ilan edilmişti. Maye Musk ise günün anlam ve önemine yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

MUSK’TAN TÜRK KAHVELİ PAYLAŞIM

Maye Musk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye'de çok satanlar listesine giren “Bir Kadın Plan Yaparsa” adlı kitabımda da bahsettiğim gibi Türk kahvemi çok seviyorum. Bugün (5 Aralık) Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle Türk kahvesi hakkında biraz bilgi paylaşayım. Bir diyetisyen olarak, araştırmaları takip ediyorum ve bulgular, ölçülü kahve alımının (günde 2-5 fincan) beslenmeyle ilişkili kronik hastalıkların olasılığını düşürdüğü yönünde. Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ile doğrudan fincanda servis edilen Türk kahvesinin keyfini çıkarın” ifadelerini kullandı.

"BENİMLE BİR KAHVE İÇMEYE VE BU GÜNÜ KUTLAMAYA NE DERSİN?”

Maye Musk ayrıca yaptığı paylaşımda ünlü model ve Arzum Okka’nın Türkiye reklam yüzü olan Tülin Şahin’i de etiketledi. Şahin ise kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Dünya Türk kahvesi günü kutlu olsun. Maye Musk, benimle bir kahve içmeye ve bu günü kutlamaya ne dersin?” yazdı.

Tülin Şahin (@tulinsahinofficial)'in paylaştığı bir gönderi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Musk Twitter'daki temizlik görevlilerini işten çıkardı: İşinizi robotlar yapacak
Musk bu kez de 'avukatını' kovdu

Dünya Haberleri