Ukrayna ordusu Rus savaş konvoyunu yok etti

Çatışmaların sürdüğü Ukrayna'dan paylaşılan bir videoya göre, ülkenin ordusu büyük bir Rus savaş konvoyunu tamamen yok etti. Ukrayna'nın kuzeydoğusundaki Sumy'de de, silahlı Ukraynalı sivillerin bir Rus aracını ele geçirdiği ve sürücüyü esir aldığı bildirildi.

bu da düzeltilmiş hali

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin üçüncü gününe girildi. Gece boyunca, Rus ordusunun girdiği Kiev sokaklarında çatışmalar şiddetle devam etti.

Son olarak Ukrayna ordusu tarafından tamamen yok edilen büyük bir Rus savaş konvoyunun gösterildiği bir video paylaşıldı.

Ardından Ukrayna'nın kuzeydoğusundaki Sumy'de de, silahlı Ukraynalı sivillerin bir Rus aracını ele geçirdiği ve sürücüyü esir aldığı belirtildi.

Konvoydaki bu kadar çok aracın isabetli bir şekilde vurulması üzerine uzmanlar, saldırının Ukrayna'ya ait bir taarruz helikopteri tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Antalya'da kampta mahsur kalan Ukraynalı futbolcular: Gerekirse yürüyerek döneceğiz
'Rusya katliama hazırlanıyor' iddiası
İşgalin üçüncü günü: Rus tankları başkente girdi, Ukrayna halka silah dağıttı

Dünya Haberleri