Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi

Hollywood yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Dört aracın karıştığı kazada, ünlü aktörün durumunun iyi olduğu belirtilirken bir kişinin yaralandığı ifade edildi.

Avusturya doğumlu ABD'li aktör ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger'in kontrolündeki GMC Yukon SUV aracın, Sunset Bulvarı ve Allenford Bulvarı'nda kırmızı bir araca çarptığı öğrenildi. 74 yaşındaki Hollywood yıldızının sözcüsü, Schwarzenegger'in dört aracın karıştığı bir trafik kazası geçirdiğini ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Ünlü aktörün kaza sonrasında yaralanan kişiyle ve acil durum ekipleriyle konuştuğu bildirildi. Olayda bir kişi yaralanırken, kimsenin gözaltına alınmadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Emma Watson'un Filistin paylaşımına İsrail tepki gösterdi Hollywood sahip çıktı
Hollywood ikonu Audrey Hepburn'ü o isim canlandıracak
Hollywood yıldızından Filistin'e destek: Dayanışma bir eylemdir

Dünya Haberleri