Hollywood ikonu Audrey Hepburn'ü o isim canlandıracak

Hollywood ikonu Audrey Hepburn'ü o isim canlandıracak

Hollywood tarihinin en büyük isimlerinden, Oscar ödüllü yıldız Audrey Hepburn'ün hayatı beyaz perdeye uyarlanıyor. Gelen son bilgiye göre; filmde ikon isme, son yılların gözde oyuncularından Rooney Mara hayat verecek.

Hollywood'un hem sinema hem moda endüstrisinin gelmiş geçmiş en büyük ikonlarından biri olarak kabul edilen ünlü aktris Audrey Hepburn'ün hayatı beyazperdeye taşınıyor. Edinilen bilgiye göre; biyografik filmde Hepburn'ü 'Ejderha Dövmeli Kız', 'Her' ve 'Carol' gibi filmlerle bilinen Rooney Mara canlandıracak.

rooney.jpgRooney Mara

Filmi, 'Call Me By Your Name' filmiyle büyük çıkış yakalayan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino yönetecek. Ünlü yıldızın yaşam öyküsünden kesitler sunacak filmin senaryosunu da Michael Mitnick kaleme alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN