Altın İçin Öyle Bir Seviye Geldi Ki.. Döviz Bürolarına Koşacaksınız! İşte Gram Altın İçin Son Alım Tarihi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, gram altın için Temmuz ayına dikkat çekti ve zirve seviyesini açıkladı. Gümüşte yaşanacak olan yükselişinde altını çizen Memiş, yatırımcılar için daha karlı emtia araçlarını sıraladı. İşte İslam Memiş'ten al-sat yapan yatırımcılar için kritik uyarılar.

Gram altında yaşanan ani ataklar yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Elinde altını olanlar uygun al-sat tarihi kollarken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın için seviye ve tarih verdi. Gram altın yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? Mayıs ayında altın ve doların yükselişi devam edecek mi? gibi soruların cevaplarını araştıran yatırımcılar için İslam Memiş, önemli değerlendirmelerde yaptı. İşte Memiş'ten dikkat çeken açıklamalar.

ALIM AYI BİTTİ! DOLAR VE ALTIN YÜKSELİŞ TRENDİNE GİRDİ

Nisan ayının son alım ayı olduğunu her açıklamasında dile getiren Memiş, Temmuz ayına dikkat çekerek seviye verdi. Memiş, "Gram altın 933 lira. Neden döviz ve emtialar da Nisan’da final yaptığımızı anladınız sanırım. Ancak gram daha yükselmedi. Temmuz 1.200 Yıl içinde 1.450 Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak" diye konuştu.

GRAM ALTIN YERİNE GÜMÜŞ ALIN

Para ve Altın Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altının yükseliş trendine girdiğini belirterek, yeni zirvelere dikkat çekti. Yayınladığı her videosunda düşük emtiaların alımının daha karlı olacağını belirten Memiş, gram altın içinse kritik bir açıklamada bulundu. Memiş, gümüşünde ciddi anlamda yükseleceğini ifade ederek, gram altın alamayanların gümüş almasının daha isabetli olacağının altını çizdi.

GRAM ALTIN TEMMUZ'DA ZİRVELERİ GÖRECEK

Yatırımcılar tavsiyelerde bulunan Memiş, düşük seviyelerin bittiğini belirterek, yaz aylarında yaşanacak olan yükselişleri anlattı. Temmuz ayında yeni zirvelerin olacağını ifade eden Memiş şunları kaydetti:

"Biz Nisan ayında bilgilendirdik. O düşük seviyeler bitti. Mayıs, haziran, temmuz yükseliş başlangıcı dedik. Devam edecek gibi duruyor bu yükselişler. Gram altın dolardan destek görmeye devam ediyor. Yükseliş aslında yeni başladı, trendin kırılmasına daha 1 ay gibi bir süreç var. Dolar/TL'de 15.30, gram altında 940 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim. Uzun vadede gram altın 960 lira, dolar/TL'yi 15.50 seviyesi olarak takip edeceğim. Temmuz ayında yeni zirveler bekliyorum."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Altın Ve Dolar Avı Başladı! Silkeleme Operasyonu İle Bütün Mal Varlıklarınız Buharlaşabilir! İslam Memiş, "Dikkat" Dedi Uyardı

Ekonomi Haberleri