Babacan'dan 'büyüme' tepkisi: Halk yoksullaşırken...

DEVA Partisi lideri Babacan, TÜİK'in açıkladığı büyüme oranına sert tepki gösterdi. "Büyümeden beklenen topyekün zenginleşmektir. Halk yoksullaşırken bir avuç insanın daha da zenginleşmesiyle övünülmez" dedi.

TÜİK'in bugün açıkladığı yılın ikinci çeyrekteki büyüme oranına tepkiler peş peşe geliyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da TÜİK'in açıkladığı yüzde 21,7 oranındaki büyüme rakamını sosyal medya hesabından eleştirdi.

"Büyümeden beklenen topyekûn zenginleşmektir" diyen Babacan, "Halk yoksullaşırken bir avuç insanın daha da zenginleşmesiyle övünülmez" dedi.

Babacan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Açıklanan büyüme, istihdam yaratmamış, işsizliği ve yoksulluğu azaltmamış, baz etkisiyle ortaya çıkmıştır. Çalışanların millî gelirden aldığı pay düşmüştür. Büyümeden beklenen topyekün zenginleşmektir. Halk yoksullaşırken bir avuç insanın daha da zenginleşmesiyle övünülmez."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Babacan'dan yüzde 7 tepkisi: Bu damlaların karşısında hiçbir baraj duramayacak
DEVA Partili Aydemir: Bu büyüme küçülmekten büyümedir

Güncel Haberleri