Davutoğlu: Ehil olan bir Merkez Bankası Başkanı getireceğiz

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, katıldığı sabah haberlerindeki konuşmasındaki önemli bölümleri sosyal medyadan paylaştı. Davutoğlu paylaşımında ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Davutoğlu, 'güven olmadan, ekonomi olmaz' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yeni bir video paylaştı. Katıldığı canlı yayındaki konuşmasından bölümler yayınladı.

Davutoğlu, "Zihnimizde çok net bir plan var gelir dağılımını düzeltecek, radikal tedbirler alacağız güven olmadan ekonomi olmaz bu ülkede mülk emniyeti vardır açık rekabet koşulları vardır ihalelerde ve her yerde serbest piyasa ekonomise sadık kalacağız " dedi.

'Mülk emniyetine' vurgu yapan Davutoğlu, "mülk emniyetini sağlayacağız bu olmadan ekonomi kalkınmaz " diye konuştu.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, konuşmasında "ehil olan bir Merkez Bankası başkanı getireceğiz" derken, "Merkez Bankası'na tek bir hesabı soracağız senin görevin enflasyonu indirmek " diye ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Davutoğlu: Eserinizle övünün, Dolar 10 TL!

Güncel Haberleri